Pizza Prima Sibiu - cea mai buna pizza din Sibiu pe care am comandat-o pana in momentul de fata. Totodata pot zice ca este si cea mai ieftina pizza pe care am mancat-o raport calitate pret a fost cea mai convenabila. De ce sa dam bani in plus pentru acelas lucru cand putem manca aceeas pizza si la un pret mult mai mic. Dar sa nu mai zicem cand pe langa acea oferta de pizza mai primim si cadou o daza de suc din gama pepsi sua fanta sau o sticla de apa minerala ori plata.
Deoarece am comandat de mai multe ori am intrat si in vorba cu persoana care face livrarea, iar de la el am inteles ca retelete si condimentele sunt italiene. O buna parte din condimente sunt comandata din italia pentru ca gustul sa fie cat mai autentic si sa faca diferenta comparativ cu restul produselor de pe piata. In acel moment am inteles de ce savoarea este diferita fata de alte pizzerii care livreaza aceeas sortiment de pizza dar cu un gust total diferit. Tot de la aceeas persoana mi s-a mai spus ca legumele care intra in componenta produselor se incearca sa fie luate de la producatorii locali. Acest lucru m-a facut sa inteleg ca nu doar faptul ca este o calitate superioara al produselor, dar si faptul ca aceasta mica afacere este pe un drum ascendent dar care si are o gandire sanatoasa si duce incet incet afacerea la alt nivel. Cum sa nu fiu mandru si sa nu comand de la pizza prima Sibiu cand vad ca aceasta mica firma pune umarul si incearca sa aduca un aport cat de mic economiei locale si care ajuta afacerile locale sa se dezvolte o data cu ei.

De curand am fost placut surprins sa vad ca au inceput sa isi diversifice meniul si sa adauge si alte produse cum ar fi salate pentru cei care nu prea au nici o tangenta cu carnea, sau burgeri gustosi care imbina gustul traditional al painii cu ceva nou , combinatia de carne si condimente astfel incat sa te faca sa nu te mai saturi de mancat, dar si meniul de aripioare picante sau aripioare crocante care personal trebuie sa recunosc ca inca nu le-am incercat, insa cu prima ocazie am de gand sa nu treaca neobservate, mai ales ca trebuie sa recunosc ca sunt gurmand si foarte pofticios cand vine vorba de mancare buna si ceva nou.

Haideti sa dam o oportunitate acestei afaceri locale si sa o sustinem impreuna si sa incercam sa ne dezvoltam economia locala, mai ales cea din horeca care este grav lovita de acest nou virus care face prapad atat in sanatate cat si in economie, insa cu toate astea am inteles ca cei de la pizza prima, in astfel de perioade grele nu numai ca nu au dat afara, ba au angajat personal sub diferite forme. Eu personal am fost convins de calitatea si profesionalismul lor si va marturisesc cu incredere ca am sa comand in continuare fara nici un regret de la pizza prima din Sibiu.